Wie ben ik?

Mijn naam is Victor Potuijt en ik woon, samen met mijn twee zonen, in Barendrecht. In 2010 rondde ik de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PD) af en begon ik als boekhouder. Potuijt Financiële Dienstverlening (PFD) – mijn eigen bedrijf – bestaat sinds 2017. In datzelfde jaar begon ik samen met een vriend met het importeren van craftbeer uit Engeland. Wat begon als een hobbyproject is inmiddels uitgegroeid tot Hopping Borders BV. Een internationaal bedrijf met een miljoenenomzet en 12 werknemers, waar ik financieel directeur ben. 

Financiën zijn mijn passie, maar het is goed mogelijk dat jij er niet zo enthousiast van wordt als ik. Dat jij je tijd en energie liever stopt in het opzetten en uitbouwen van jouw onderneming in plaats van je bezig te houden met financiële kwesties of het up to date houden van je boekhouding. Geen probleem natuurlijk. Ik help je daar graag bij.