Zoek je een boekhouder?

Wil je je volledig richten op je onderneming zonder je druk te hoeven maken over facturen, btw en belastingen? Dat kan! Ik kan je dat werk (bijna) helemaal uit handen nemen <mijn tijd>. Wil of kan je je financiën niet helemaal uitbesteden, dan kunnen we het ook samen doen <onze tijd>. En ik kan je natuurlijk ook helpen het zelf te doen <jouw tijd>.

Werk je al met een boekhoudprogramma waar je tevreden over bent? Dan kan je dat blijven doen. Ik werk met onder andere E-boekhouden, Gravita, Rompslomp en … Mocht je een programma hebben dat ik niet ken, dan verdiep ík me erin. Zo kost mijn ondersteuning bij jouw boekhouding jou geen extra tijd en moeite. Heb je nog geen boekhouding, dan kijk ik samen met jou welk boekhoudprogramma het beste bij jouw onderneming past. 

Volledig

PFD neemt je de boekhouding en facturatie volledig uit handen. Ik doe je online boekhouding, maak je facturen, boek je bankafschriften, voer online controles uit, doe je btw-aangifte en je aangifte inkomstenbelasting en maak je jaarrekening. Het enige wat jij hoeft te doen, is het verzamelen en aanleveren van de bonnetjes die in de boekhouding verwerkt moeten worden.

Voor wie: Zelfstandigen, startups of MKB-bedrijven die zich op hun core business willen richten.

Prijs: € 1.000,- per jaar

Extra optie ‘salarisadministratie inclusief aangifte loonheffingen’: € 15 per maand per werknemer

Gedeeltelijk

Doe je je boekhouding en facturatie zelf, maar vind je het prettig als er af en toe een professional meekijkt? Dat kan ook. In dat geval controleert PFD vier keer per jaar (rond de btw-aangifte) jouw boekhouding zodat je met een gerust hart aangifte kunt doen.

Voor wie:

  • zelfstandigen
  • start-ups
  • MKB bedrijven, die de kneepjes van het financiële vak kennen en prima zelf hun boekhouding kunnen en willen doen

Prijs: € 400,- per jaar

Extra optie ‘salarisadministratie inclusief aangifte loonheffingen’: € 15 per maand per werknemer.

Andere optie’s

Tussen jou je boekhouding uit handen nemen en ‘slechts’ vier keer per jaar een controle op jouw boekhouding uitvoeren, zit een heel scala aan andere mogelijkheden. Elke boekhouding is immers maatwerk en elke ondernemer is uniek. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we tot maatwerkafspraken met een daarbij passende prijs.